emberry

TE KOOP

Prachtig Huis

TE KOOP SCHITTEREND GERENOVEERDE LONGERE

Dit huis ligt temidden van de uitgestrekte velden, omgeven door eeuwenoude heggen en statige eikenbomen.

Het huis heeft 3 stijlvol gerenoveerde appartementen met veel authentieke details. Elk appartement heeft zijn eigen terras met uitzicht over de velden. Een ideaal object voor de verhuur of gewoon om heerlijk met vrienden en familie te verblijven.

Indeling:

Het huis heeft 3 appartementen, met een totaal woonoppervlak van 250 m2. Het staat op maar liefst 5 hectare grond en is door de lange oprijlaan verbonden met de openbare weg.

Appartement 1:

Woonoppervlak 130 m2. Ruim kantoor/atelier met aansluitend een salon met houtkachel, beide met hoge plafonds met zichtbare dakconstructie. Volledig uitgeruste woonkeuken met open haard. Slaapkamer met badkamer en toegang tot overdekt terras. Op de verdieping is een vide met slaapruimte, toilet en bad.

Appartement 2:

Woonoppervlak 60m2. Woongedeelte met houtkachel, hoog plafond met zichtbare dakconstructie en dubbele deur naar terras. Badkamer met douche wastafel en toilet. Open woonkeuken met trap naar de vide/slaapruimte.

Appartement 3:

Woonopppervlak 60 m2. Keuken met schuifpui naar terras. Woon/eetkamer, slaapkamer en badkamer. Trap naar grote slaapzolder (30m2).

Bijzonderheden:

Het huis is in perfecte staat van onderhoud. Van de hoge ruimtes met eiken balken is optimaal gebruik gemaakt door de speelse indeling met vides. De combinatie van moderne materialen en authentieke details maken het helemaal af.

 

Omgeving:

Het departement Chèr ligt centraal in Frankrijk op een plateau tussen Parijs en het Massif Central. In de glooiende heuvels en eeuwenoude bossen kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Vlakbij is de middeleeuwse abdij Prieurie d’Orsan met haar wereldberoemde tuinen.

 

PRIJS

€ 259.000 k.k.
Contact :
Liesbeth Hagen
Tel. 00-33-254-306398
hagenliesbeth@gmail.com